Omdat je maar één keer een eerste indruk maakt
 
Voordelen MisterLogomat
 • Veilig online bestellen
 • Snel geleverd: 5-10 dagen
 • 1 jaar fabrieksgarantie
 • Gratis ontwerp
 • Grootste aanbod
 • Achteraf betalen
 
Machinewasbaar
Op de buitenmatten na zijn als onze matten machinewasbaar. Mocht het nodig zijn dan kunt u uw matten industrieel laten reinigen.
Wasmachine Voor meer informatie hierover neem contact op met onze klantenservice.
 
 
Wij werken o.a. voor
 

Blog

Op deze blog vindt u alles over deurmatten. Wij delen onze ervaringen en kennis hierover graag. We zijn er immers elke dag mee bezig en weten alle 'ins and outs'. Geen open deuren maar verhalen waar u echt wat aan heeft en die leuk zijn om te lezen.

 • logomat_deluxe_mrlogomat.jpg

  Deurmat met logo: hoe herkent u kwaliteit?

  18 maart 2015
  Jolanda

  Het aanbod in deurmatten met een logo is groot. Vooral online is er veel te vinden. Maar hoe weet u nu bij wie u moet zijn? Wie levert de beste kwaliteit zodat u zeker weet dat u er jaren plezier van heeft? Wij geven u graag enkele tips waar u op kunt letten.

  Posted in Blog
  Lees dit bericht >
 • buitenmat spaghetti

  Buitenmat: rubber, spaghetti of scraper?

  10 februari 2015
  J.Koopman

  Wanneer u op zoek bent naar een buitenmat kunt u kiezen uit drie verschillende soorten; van rubber, een scraper of een spaghetti buitenmat. Elke buitenmat heeft zo zijn voor- en nadelen. We zetten ze kort voor u op een rij. Zodat u eenvoudig een keuze kunt maken.

  Posted in Blog
  Lees dit bericht >
 • Deurmat met logo

  Deurmat met logo - Boer zoekt parkeerplek

  21 januari 2015
  J.Koopman

  Dagelijks leveren wij deurmatten met logo’s af bij onze klanten. Maar soms wil een klant meer dan een logo. En dan begint het bij ons te kriebelen. We denken maar al te graag mee!

  Posted in Blog
  Lees dit bericht >
 • Deurmat met logo beurs

  Deurmat met logo mag niet ontbreken bij beursdeelname

  07 januari 2015
  J.Koopman

  U kunt als bedrijf deelnemen aan verschillende soorten evenementen. Denk aan consumentenbeurzen, seminars, presentaties of een lokale ladies night. In alle gevallen betekent uw deelname één op één contact met de klant. Een ideaal moment om nieuwe producten te introduceren, producten te verkopen en om uw naamsbekendheid te vergroten.

  Posted in Blog
  Lees dit bericht >
 • deurmat met logo

  Deurmat met logo en droogloopmat

  24 december 2014
  J. Serpenti

  Directeur van Lodewijk Veiligheid en Comfort, Walter Boekestein, weet zelf alles over gladde vloeren en de gevaren ervan. Hij schaftte onlangs een deurmat met logo en een droogloopmat aan bij Mister Deurmat. Hij gebruikt de matten op beurzen en voor het bedrijfspand in Woerden. Een paar vragen aan Walter.

  Posted in Blog
  Lees dit bericht >
 • buitenmat 2

  Buitenmat: waarom elk gebouw er één zou moeten hebben

  02 december 2014
  J. Serpenti

  Facilitair medewerkers opgelet! Wist u dat een goede buitenmat niet mag ontbreken in uw dienstverlening? In uw functie maakt u keuzes. Elke dag weer. Over veiligheid. Hygiëne. Onderhoud. In een hotel, ziekenhuis of school. Vijf redenen waarom elk gebouw een buitenmat zou moeten hebben.

  Posted in Blog
  Lees dit bericht >
 • droogloopmat-2

  Droogloopmat: kies ik voor nylon of katoen?

  17 november 2014
  J. Serpenti

  Het uitkiezen van een droogloopmat hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn. Stel dat we u zouden vragen naar een functieomschrijving van een droogloopmat. Wat zou u dan antwoorden? De meeste mensen zouden zeggen dat de mat vocht moet opnemen, niet al te vies moet worden en vooral heel stevig moet blijven liggen. En zo simpel is het. Maar of het nu een nylon of katoenen variant moet zijn? Dat is lastiger.

  Posted in Blog
  Lees dit bericht >
 

Vragen? Bel: 085 210 45 09 of mail naar klantenservice@misterdeurmat.nl